Варианты зачисления на курс
Мейрамханалардағы тамақтану мәдениеті
Туризм и сервис
Муканова Б.Ш. сеньор - лектор, магистр,
1.1 Мейрамханалардағы тамақтану мәдениеті - мейрамханалардағы тамақтану
мәдениетін дамытудың негізгі тенденцияларын, сондай-ақ мейрамхананың корпоративті
мәдениетін, мейрамхана ғимараттарының эстетикасын, қонақтарға қызмет көрсету
залдарын қарастырады.
Пәннің мақсаты-мейрамханалардағы тамақтану мәдениетін зерттеуді және олардың
деректерін психологиялық, этикалық, эстетикалық және ұйымдастырушылық аспектілерге
сәйкес қорытындылау.
1.2 Пәнді оқытудың міндеттері
- қызмет көрсету процестерін ұйымдастыру және тамақтандыру қызметтерін іске
асырудың әртүрлі нысандарын, әдістерін пайдалану кезінде заманауи, инновациялық
технологияларды қолдану қабілетіне баулу;
- әдеп пен адамгершілік мінез-құлық нормаларын ескере отырып, білім алушыларда
тұтынушылардың әртүрлі топтары үшін тамақтану қызметтерін көрсету процесін дербес
ұйымдастыру дағдыларын қалыптастыру
Оқыту нәтижелері:
1.5. Курстың пререквезиті
Туризмдегі кәсіби этика, HR менеджмент
1.6. Курстың постреквезиті
Мейрамхана және қонақ үй бизнесін ұйымдастыру
Гости не имеют доступа к этому курсу. Войдите в систему.