Варианты зачисления на курс

Мейрамханалардағы тамақтану мәдениеті
Туризм и сервис
Муканова Б.Ш. сеньор - лектор, магистр, 1.1 Мейрамханалардағы тамақтану мәдениеті - мейрамханалардағы тамақтану мәдениетін дамытудың негізгі тенденцияларын, сондай-ақ мейрамхананың корпоративті мәдениетін, мейрамхана ғимараттарының эстетикасын, қонақтарға қызмет көрсету залдарын қарастырады. Пәннің мақсаты-мейрамханалардағы тамақтану мәдениетін зерттеуді және олардың деректерін психологиялық, этикалық, эстетикалық және ұйымдастырушылық аспектілерге сәйкес қорытындылау. 1.2 Пәнді оқытудың міндеттері - қызмет көрсету процестерін ұйымдастыру және тамақтандыру қызметтерін іске асырудың әртүрлі нысандарын, әдістерін пайдалану кезінде заманауи, инновациялық технологияларды қолдану қабілетіне баулу; - әдеп пен адамгершілік мінез-құлық нормаларын ескере отырып, білім алушыларда тұтынушылардың әртүрлі топтары үшін тамақтану қызметтерін көрсету процесін дербес ұйымдастыру дағдыларын қалыптастыру Оқыту нәтижелері: 1.5. Курстың пререквезиті Туризмдегі кәсіби этика, HR менеджмент 1.6. Курстың постреквезиті Мейрамхана және қонақ үй бизнесін ұйымдастыру
Гости не имеют доступа к этому курсу. Войдите в систему.